Liepājas Futbola skolas audzēknes laika posmā no 12.jūlija līdz 18.jūlijam aizvadīja mācību-treniņu nometni Durbē. Diennakts nometnē 40 futbolistes.

Ik gadu Liepājas Futbola skola saviem audzēkņiem organizē mācību-treniņu nometnes Liepājā un Liepājas apkārtnē. Arī 2021.gadā, neraugoties uz Covid-19 infekcijas izplatības ierobežojumiem, Liepājas Futbola skola organizē jaunajiem futbolistiem dienas vai diennakts nometnes. Jūlija vidū uz treniņu nometni Durbē devās arī Liepājas Futbola skolas meitenes vecumā no 8 līdz 14 gadiem, pilnveidojot savas prasmes futbolā, kā arī uzlabojot savas komandas saliedētību.

Nometnes laikā treneru R.Varažinska, D.Sērmoliņa, A.Vīksnas un D.Sergejeva vadībā meitenes aizvadīja vairākas teorētiskās nodarbības futbolā, katru dienu aizvadīja futbola treniņus. Treneri bija sagatavojuši arī dažādas ārpus treniņu aktivitātes, lai aktīvi un kvalitatīvi pavadītu laiku, kas uzlaboja arī komandas savstarpējo sapratni.

Kā sacīja meiteņu futbola treneris Raivo Varažinskis “aizvadījām vasaras nometni, pielāgojoties visiem Ministru kabineta noteikumiem, kas bija grūti realizējams, bet mums tas izdevās. Aizvadījām tiešām fantastisku nometni, lai gan bija fiziski grūtāk nekā pagājušajā gadā – bijām aktivāki paši, kā arī savu deva laikapstākļi, jo piecas no septiņām nometnes dienām bija virs 300 ,  bet meitenes ļoti labi tika ar to galā. Meitenes, manuprāt, aizvadīja ļoti labi un ļoti kvalitatīvu laiku, jo bija dažādas lietas, ko darījām – gan trenējāmies, gan bija dažādi konkursi, gan pārgājieni, gan cita veida aktīvā atpūta. Mums kā treneriem ļoti liels prieks un mēs esam ļoti apmierināti ar šo nometni. ”

Meiteņu futbola vasaras nometne tika realizēta ar Liepājas pilsētas domes līdzfinansējumu

jūlijs 22, 2021